Mozdulj örömmel!

Négykezes tantra masszázs előnyei

A végső kényeztetés: Négykezes tantra masszázs előnyei

Négykezes tantra masszázs előnyei

A négykezes masszázs nagyszerű módja a teljes kikapcsolódásnak. A két lenyűgöző masszőr pontosan tudja a megfelelő erejű nyomást, hogy az teljesen megnyugtassa az idegeidet és segítsen az ellazulás előidézésében. A négykezes masszázs pontosan az, aminek mondják! ez egy olyan masszázs, ahol két terapeuta egyszerre dolgozik rajtad, miközben hol egymás mozdulatait hol tükrözik, hol kiegészítik és befejezik…

Ha érdekel, miért jobb a négy kéz, mint a kettő, amikor tantrikus masszázst kapsz, olvass tovább!

A négykezes masszázs a tantrikus masszázs egy különleges fajtája, amely az érintésről szól. Az egyik személy végzi a munkát, a másik pedig a kényelem finom és mély állapotába vonja Önt. A négykezes masszázsnak olyan érzést kell keltenie, mintha a két terapeuta egy személy lenne.

De nem csak a kezek száma jelenti a különbséget.

Négykezes tantra masszázs előnyei
Négykezes Tantra Masszázs

Hatalmas különbség van abban, hogy a test hogyan reagál négy kézre, szemben a kettővel. Ennek az az oka, hogy a négykezes tantrikus masszázs korszerű változata a lassú, alapos testmunkáról szól, nem pedig a gyors, rövid masszázsról. A tantrikus masszázsnak ebben a változatában az alaposabb megközelítés a gyönyör magasabbszintjére visz, mint amire a kétkezes masszázs képes. Így hosszabb ideig is tart.

A négykezes masszázs előnyei

1 – Az izomfájdalmak enyhítése

A négykezes tantra masszázs olyan, mint egy jó teniszpartner: két különböző kéz képes a test különböző pontjaira nyomást gyakorolni, így enyhülést nyújt a fájdalomtól.

2 – Fokozott élvezet

Mivel a négykezes tantrikus masszázs során minden kéz mást és mást tud csinálni, egyszerre több kéz érintkezik a testtel. Ez pedig nagyobb élvezetet jelent. Az érintések kavalkádja teljesen kikapcsolja az elménk. Már nem gondolkozunk azon, hogy hol vagyunk. Az élmény beránt magával és folyamatosan a jelenben tart.

3 – Több kéz, több szórakozás!

Ez tény: több kéz, több szórakozás. Ellazulhatsz, mosolyoghatsz és élvezheted két masszőr figyelmét és érintéseit.

4 – Oldja a stresszt

Mivel a tested sokkal nyugodtabbnak érzi magát, több stresszt is elengedhetsz, amit eddig magaddal cipeltél. És minél többet tudsz belőle elengedni, annál többet profitálsz ebből a fajta masszázsból. A tudatodat a teljes ellazulás állapotába helyezi, mivel az agy mindkét féltekéjét igénybe veszi. Ezt a test mindkét oldalán érezhető kiegyensúlyozott vagy ellentétes masszázsmozgások okozzák, amelyek az elmét teljes ellazultsági állapotba hozzák. Amikor az agyad nem tud lépést tartani az érzéssel, „elenged”, és az elméd aggodalomtól mentes lelkiállapotba kerül. Ekkor az elméd és a tested elkezd megszabadulni a stresszes, szorongással teli gondolatoktól.

5 – Több lehetőség a mély relaxációra

A négykezes tantrikus masszázs hosszabb ideig tart, mint a kétkezes, ami azt jelenti, hogy több időd lesz a testmunkára koncentrálni, és több időd lesz a mély relaxációs állapotok elérésére.

6 – Jobb masszázstechnikák

A négykezes masszázsnál a megfelelő pillanatban kapod meg az extra kézpárt. A jobb kezek segítségével nagyobb nyomást gyakorolhatsz, vagy különböző módon dörzsölheted az érzékeny pontokat. A négykezes masszázsnál többet kap abból, amit szeretne, és kevesebbet abból, amit nem.

Következtetés

Most már látod, hogy mik a négykezes tantra masszázs előnyei. És azt is tudod, hogy miért felel meg jobban a vágyaidnak, mint a kétkezes érintés. Négy kéz jobb, mint kettő, ha a legjobb masszázsélményt szeretnéd.

Mire vársz még?

Foglalj időpontot tantrikus masszázsra IDE Kattintva és éld át ezt a páratlan élményt!