Az erős amazonok ideje – a Belső Nyár

Itt az ideje, hogy kihozd magadból a legtöbbet

Belso nyar_ovulacio

Testünk hormonjai hullámzó táncot járnak.

Termékeny életszakaszunkban, folyamatos körforgásban törnek a csúcsra és apadnak le. Összhangba kerülve ezzel a hullámzással, kiegyensúlyozottabbá teheted mindennapjaidat. A ciklusod minden fázisának megvan a maga előnye, amit a saját javadra tudsz fordítani.

A menstruációs ciklusban való eligazodás azonban néha igencsak bonyolultnak tűnhet. Sajnos sok információval csak felnőtt fejjel találkozunk, pedig milyen jó lenne már iskolás korban is tanulni ezekről… 

A ciklus-tudatosság rendszere hatékony eszköztárat ad a kezedbe, mely segítségével felfedezheted és birtokba veheted nőiséged erejét!

Következzék a belső nyár bemutatása, amiből megtudhatod, miért érzed magad kirobbanóan szexinek és energikusnak ebben a rövid időszakban.

Készítettem egy videót is a témában.

Mi történik a testedben ovulávió közben?

A belső nyár hossza csupán 2-3 nap.

A legérettebb petesejt kiszabadul a petefészekből, és voálá: készen áll a megtermékenyítésre! Valójában ez a ciklus központi eseménye, a ‘nyáron beérett gyümölcs’. Észreveheted, hogy a hüvelyváladék ilyenkor a legsíkosabb. Átlátszóvá, nyúlóssá válik és tetőzik a libidó.

Az ösztrogén és tesztoszteron a csúcsra járnak, tombol Benned a termékeny nyár! A méhnyak magasra húzódik a hüvelyben a mélyebb behatolás érdekében. Előfordul, hogy enyhe alhasi fájdalmat vagy érzékenységet tapasztalsz. Ez a petesejt felszabadulásával járó természetes folyamat része lehet, és általában rövid ideig tart. Az ovuláció végét jelzi az ébredési hőmérséklet megemelkedése.

Új információ számodra a testhőmérséklet ciklikus ingadozása? Szeretnéd feltérképezni emellett a többi testi-lelki változást is? Naplózd ezeket a jelenségeket, itt kapsz hozzá segítséget!

naplo

Mit tehetsz Magadért?

Most lehetsz igazán energikus és nyitott. Élj a magabiztossággal: időzítsd ekkorra a jelentőségteljes feladataidat. Használd vonzerőd és kisugárzásod olyan helyzetekben, ahol ki kell állnod magadért. Élvezd ki ezeknek a napoknak a pezsgő energiáit!

nyari edzes

Hogyan mozogj az ovuláció idején?

Soha jobb alkalom a nagyobb intenzitású edzésekre! Ciklus-tudatos online kurzusom belső nyár fejezetében olyan videókat találsz, ami megfelel az ovuláció kirobbanó energiájának. Segítenek korlátaid kitolásában, Te pedig keresd a saját kihívásokat!

Ne felejtsd el nap végén a pörgős energiákat megnyugtatni, kiegyensúlyozni. Vezetett relaxációval, meditációval, naplózással pihentetőbb alvás vár Rád.

Hastáncolj az önbizalomért, végezd el a napsütötte workoutot, légy wonder woman! Ezeket a tréningeket, és a többi belső évszakhoz kapcsolódó edzés videót megtalálod online stúdiómban. Csatlakozz ciklus-tudatos edzésprogramomhoz!

Tudom, sokszor nehéz rávenni magad… De tudd, hogy az endorfin pezsdítő hatással jutalmaz meg 10 perc mozgás után is!

Végre egy edzésforma amivel végig motivált maradhatsz a havi ciklusod során.

Jóga, Bodyart & Hastánc

100% Pénzvisszafizetési garanciával

Hozd ki a nyárból a legtöbbet

Bátran kijelenthetjük, hogy az ovulációs időszaknak több kellemes, mint kellemetlen velejárója van! Ha azonban mégis jelentkezne alhasi fájdalom a peteérés során, fogyassz kamilla teát, tegyél meleg borogatást az érzékeny területre.

kamilla virag

Táplálkozásoddal támogasd a máj egészséges működését. A máj rengeteg feladatot lát el a szervezetben, többek között szabályozza az ösztrogén és progeszteron hormonok egyensúlyát, ami a termékenység egyik kulcsa. Függetlenül attól, hogy tervezel-e babát vagy sem, érdemes odafigyelni erre, mert az egyensúly felborulása kellemetlen, akár súlyos testi tüneteket is okozhat.

Fogyassz gyulladáscsökkentő ételeket mint a nyers gyümölcsök, zöldségek és magvak. Ezek szuper hatással vannak szervezetedre, pl. öregedésgátlás. Emellett a környezetből származó méreganyagok ellen is védelmet nyújtanak, melyek negatív irányba befolyásolják hormonjaink termelődését.

Az ovulációs fázist egy hosszabb, változóbb időszak követi, mely szintén számos nagyszerű lehetőséggel kecsegtet. Ezt belső ősznek hívjuk. Ha szeretnéd megismerni a luteális fázist, és a teljes menstruációs ciklust, kihasználni a benne rejlő lehetőségeket, ciklus-tudatosan edzeni, csatlakozz online programomhoz! A tréning videók mellett egy ciklus kisokos, és ciklus napló is vár rád.

amazon
eros elegans email boritokep

4+1 részes videós edzésrutin